Dubbelstaafmatten.

Ook kunnen wij leveren en plaatsen dubbelstaafmatten stalen hekwerken. Doordat het hekwerk is verzinkt en er vervolgens een poedercoat laag is aangebracht beschermt deze laag het hek van roesten. Hierdoor is een dubbelstaafmat hekwerk erg duurzaam. Binnen ons assortiment hebben we verschillende dubbelstaaf hekwerken. Ten eerste kun je een standaard kleur kiezen:  groen, zwart en antraciet. De hekwerken zijn verkrijgbaar in de maten 6/5/6 of 8/6/8. Waarbij het eerste en laatste cijfer de dikte aangeeft van de horizontale draden zijn en het middelste getal de verticale draden. De hoogtes kunnen in  60 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm,140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, of 220 cm. Daarnaast heb je keuze uit rechthoekige of ronde palen.  Wil je een poort in de dubbelstaafmat? Ook dat is mogelijk.
Omdat alle situaties anders zijn, denk aan hoeken, muurbevestigingen, palen enz kunnen wij hiervoor geen vaste meterprijs geven. Wel kunnen wij via het formulier een vrijblijvende prijsopgave maken.


Dubbelstaafmat
Dubbelstaafmat
Dubbelstaafmat
Dubbelstaafmat
Dubbelstaafmat
Dubbelstaafmat, mooi verpakt
Dubbelstaafmat


Van de Reep Omheiningen is dé specialist als het gaat om het leveren en plaatsen van hekwerken voor alle toepassingen. Onze focus ligt op het bieden van kwalitatieve producten die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Onze dubbelstaafmat hekwerk, beschikbaar in verschillende diktes, kleuren en hoogtes, zijn perfect voor diverse toepassingen zoals tuinen, erfafscheiding, dierenverblijven en bedrijventerreinen. Met onze geavanceerde machines kunnen we deze hekken ook machinaal plaatsen, wat een efficiëntere en nauwkeurige installatie garandeert. Kies voor Van de Reep Omheiningen en geniet van duurzame hekwerken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een waardevolle toevoeging zijn aan uw terrein!

Voor een vrijblijvende prijsopgave.