Nieuws van Van de Reep Omheiningen

Hier hebben wij nieuwtjes en weetjes over onze nieuwe omheiningen, projecten, aanbiedingen die wij hebben.  Zo blijft u op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Nieuw product!!!!

schuifpoort
schuifpoort
Schuifpoort
schuipoort
schuifpoort
1000020185

Normaal worden weidepoorten bijna altijd draaiend gemaakt. Meestal niet ideaal bij het naar binnen lopen met een paard aan de hand.
Wij dachten dit kan anders..
We hebben daarom een engelse poort uitgevoerd  als vrijdragende schuifpoort.  Super handig bij paddocks, rijbakken enz. Er moet natuurlijk wel ruimte zijn om de poort open te schuiven.
Omdat deze aan de bestaande omheining palen kan worden gemonteerd hoeven hier niet aparte zware poortpalen te worden gebruikt.

Dit systeem is bv voor een Pre shield engels poort van 3 meter breed normaal een meerprijs van € 280,- incl. montage
Dit systeem kunnen we nu als introductie aanbieden voor een prijs van € 870,- compleet gemonteerd ipv € 950,- met poort 3 meter , rail enz.  Dit wel gemaakt op een nieuwe omheining.

Aanbieding!!!!!

Bij Van de Reep Omheiningen weten we hoe belangrijk het is om uw paarden veilig en gelukkig te houden. Daarom hebben we een speciale aanbieding voor een doorsteekomheining met vierkant geschaafde palen van 225 lang met diamantkop en 3 liggers van 45 x 95. Met een paalafstand van 3 meter. Tanalith-e verduurzaamd.
Normaal gesproken berekenen we € 37,- per meter, inclusief btw en montage. Maar nu kunt u profiteren van onze speciale aanbieding en slechts € 35,- per meter betalen. Wacht niet langer en zorg ervoor dat uw paarden veilig en beschermd zijn met onze hoogwaardige omheiningen.
Aanbieding geld vanaf 100 meter omheining!!Aanbieding doorsteek omheining

Wist u dat wij naast projecten in geheel Nederland ook regelmatig projecten in Duitsland en België hebben.
Zo hebben wij de laatste tijd in Maasmechelen, Turnhout, Alken, Diest, Beringen enz mooie omheiningen geplaatst. Maar ook in Duitsland Weilerwist, Haan, Willingen, Bochum, Langenhagen enz. hebben wij mooi werk geleverd.
Altijd leuk om af en toe in een ander gebied te werken.

Mooie doorsteekomheining
Project Almere

Van de Reep Omheiningen is een betrouwbaar bedrijf voor hekwerken, gespecialiseerd in omheiningen voor mensen met paarden. Wij begrijpen de unieke behoeften van paardenbezitters en streven ernaar om hoogwaardige en duurzame hekken te leveren die een veilige omgeving bieden voor uw geliefde dieren. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan uw specifieke eisen en budget.

Als onderdeel van Van de Reep Omheiningen maken verschillende websites deel uit van ons uitgebreide aanbod: www.budgetomheining.nl voor budget omheiningen, www.budgetzaun.de voor Duitsland waar wij ook zijn te vinden en www.budgetomheining.be voor België. Deze websites bieden een ruime keuze aan hekwerken, poorten en omheiningen van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar houten omheining, elektrische afrasteringen, gaashekwerk of dubbelstaafmat wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bij Van de Reep Omheiningen streven we naar uitstekende klantenservice en tevredenheid. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van het juiste hekwerk dat past bij uw behoeften en budget. Wij zorgen voor een vakkundige installatie en zorgen ervoor dat uw hekken aan de hoogste normen voldoen.

Kies Van de Reep Omheiningen als uw aannemer voor hekken en geniet van gemoedsrust, kwaliteit en betaalbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw paardenomheiningen kunnen verbeteren.

Nieuw soort palen dubbelstaafmat.!!

Bij de dubbelstaafmat hekwerk gebruiken we vaak deze nieuwe paal. Doordat dit een compleet systeem is en snel te monteren is dit voordelig voor uw hekwerk.
Alle lengtes voor elke maat dubbelstaafmat. 

• Afmeting: 60x40mm
• Wanddikte ≤ L=2000mm: 1,50mm
• Wanddikte ≥ L=2200mm: 2,00mm
• Lengte: zie tabel
• Gat afstand: zie afbeelding
• Verpakkingshoeveelheid: 50 stuks
• Gronddiepte standaard: 600mm
200mm of 400mm verlenging op aanvraag
• Blokje: kunststof met metalen vlinderplaatje
• Bevestiging: RVS bolkop m8x40mm inbusbout met
een zeskant SW 5,5mm binnenwerk
• Kap: kunststof ‘trapeze’ kap
• Thermisch verzinkt volgens DIN EN ISO 1461
• Verzinkt staal kwaliteit DX-51D Z275
• Voldoen aan de Europese norm EN10204-3
• Ook mogelijke op aangelaste voetplaat


Kijk hier voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie

Multi medium paal

Aanbieding!!!!!

Bij Van de Reep Omheiningen weten we hoe belangrijk het is om uw paarden veilig en gelukkig te houden. Daarom hebben we een speciale aanbieding voor een doorsteekomheining met vierkant geschaafde palen en 2 liggers van 45 x 95. Met een paalafstand van 3 meter bieden deze omheiningen optimale stabiliteit en duurzaamheid. Normaal gesproken berekenen we € 31,- per meter, inclusief btw en montage. Maar nu kunt u profiteren van onze speciale aanbieding en slechts € 29,50 per meter betalen. Wacht niet langer en zorg ervoor dat uw paarden veilig en beschermd zijn met onze hoogwaardige omheiningen.


Aanbieding omheining!!!

Wij hebben ook een mobiele  sponsor/verhuur omheining. Dit staat mooi voor elk paarden evenement. Dit is een doorsteek omheining in de mooie verduurzaming Pre Shield. Dit is snel en makkelijk te plaatsen.

Deze omheining staat nu opgesteld bij de samengestelde menwedstrijd in Wenum Wiesel. In het weekend van 8/9 Juli zijn hier menwedstrijden. Zondags word de marathon gereden waar onze omheining om een hindernis staat. Vrij entree en het beloofd goed weer te worden. Wilt u ook deze omheining op uw evenement neem dan contact op.

Sponsor omheining
Verhuur omheining
mobiele omheining

Aparte maar wel heel leuke klus in Beekbergen.

beekbergen
beekbergen1
beekbergen2
beekbergen3

van de reep omheiningen heeft in Beekbergen een mooie klus gehad waar we een mooie toegang hebben gemaakt voor een nieuwe trouwlocatie. Er word nog hard gewerk 

om de schuur en alle klaar te maken.
De toegang is van kastanjehout en de poort en hekwerk 

van Lariks schaaldelen. Mooi landelijk en straks met de

doorgang en de schuur een mooie uitstraling.
Mooi werk van de montage.

Wij kunnen nu ook dit type omheining leveren en plaatsen. Deze omheining met de afgeronde kop geeft echt een heel luxe uitstraling aan uw preceel. Dit is een echte robuuste omheining met palen 12 x 12 en de hoge liggers van 4,5 x 11,5. Alles geschaafd en afgerond is dit ook 1 van de veiligste omheining.
Dit type is te leveren in Tanalith-e of in Pre Shield bruin.
Prijzen Tanalith-e vanaf € 39,- per m1 incl. montage incl. BTW met 2 liggers, 3 liggers € 48,50 per m1.
Pre Shield vanaf. € 41,50 per m1 incl. montage incl. btw met 2liggers, 3 liggers vanaf € 49,50 per m1.

houten omheining paardenomheining square prestige.
houten omheining square prestige
Houten paardenomheining Square Prestige
Doorsteekomheining met afgeronde kop
Square Prestige PRE-SHIELD® twee liggers