Doorsteek omheining

Doorsteek omheining is een omheining met een landelijke uitstraling, een stevige en veilige omheining om u paarden te beschermen.
Deze omheiningen worden veel gebruikt voor bijvoorbeeld weide omheining, rijbak, paddocks, longeercirkel of als erfafscheiding.
De palen worden machinaal gedroogd en dan gefreesd of geschaafd, daarna pas verduurzaamd tot verzadiging. Hierdoor heb je minder werking van het hout en gegarandeerd een lange levensduur van uw omheining.

Doorsteekomheining met ronde palen.

Deze doorsteek omheining bestaat uit rond gefreesde palen van 12 cm en zijn er in lengtes van 200 of 220 cm. Gepunt en Gecroond maken dit een strakke omheining. Door de paal heen komen de 2 of 3 liggers van 45 x95 en kan met een paalafstand van 2,5 of 3 meter. Het hout wat gebruikt word is Rood Noord Europees Grenen en er zijn 2 soorten verduurzamingen.


1: Tanalith-e is een impregneermiddel op basis van water, koper en triazolen en is licht van kleur. Dit zal gaan vergrijzen na verloop van tijd.2: Pre Shield is een nieuwe verduurzaming ook op basis van water, koper en triazolen maar met een mooie bruine kleur. Lijkt op creo, alleen niet de nadelen zoals afgeven.  Door het verduurzamen tot verzadiging gaat deze super lang mee. Dit is het alternatief voor gecreosoteerd hout en tropisch hardhout. Garantie van 25  jaar!!


Doorsteek ronde palen met 2 liggers
Doorsteek omheining met ronde palen en 3 liggers
Doorsteekomheining met ronde palen en 2 liggers
Doorsteek omheining met ronde palen en liggers.
Doorsteek ronde palen met 2 liggers

Doorsteekomheining met vierkante palen.

Doorsteek omheining vierkante palen met 3 liggers.
Doorsteek omheining vierkante palen
Doorsteek vierkant met 2 liggers

Deze omheining bestaat uit vierkante geschaafde palen met een diamantkop. Door de paal heen komen de 2 of 3 liggers van 45 x95 en kan met een paalafstand van 2,5 of 3 meter.  Het hout wat gebruikt word is Rood Noord Europees Grenen, machinaal gedroogd en kwartiers gezaagd. Na drogen word het hout bewerkt en daarna verduurzaamd, hierdoor een lange levensduur. De palen zijn er in lengtes van 200, 225 of 245 lang. Er zijn 2 soorten verduurzamingen.


1: Tanalith-e is een impregneermiddel op basis van water, koper en triazolen en is licht van kleur. Dit zal gaan vergrijzen na verloop van tijd.


2: Pre Shield is een nieuwe verduurzaming ook op basis van water, koper en triazolen maar met een mooie bruine kleur. Lijkt op creo, alleen niet de nadelen zoals afgeven.  Door het verduurzamen tot verzadiging gaat deze super lang mee. Dit is het alternatief voor gecreosoteerd hout en tropisch hardhout. Garantie van 25  jaar!!

Ook kan de doorsteekomheining in tropisch hardhout. Dit met brede liggers van 3,5 x 12 maakt dit tot 1 van de exclusiefste omheiningen.